Gospodar Jevremova 25  +381 63 306 248 info@mestasce.rs

ArtLink festival za mlade talente

ArtLink festival za mlade talente

4. ArtLink festival mladih talenata, pod sloganom “Na putu do zvezda”, ljubiteljima klasične muzike pružiće od 25. septembra do 8. oktobra 2017. godine, već očekivani visok nivo izvođača i programa, ali i neke inovacije u programu.

Ove godine Mestašce je zvanični kafe ArtLink Festivala mladih talenata, u okviru koga će se realizovati nekoliko sjajnih radionica i koncerata za decu, a odrasli će imati priliku da čuju i fenomenalni jazz trio Miloša Čolovića.

Program festivala sadrži seriju predavanja i majstorskih radionica za najmlađu publiku koja će kroz ove programe imati priliku da se upozna sa umetnicima, načinom sviranja pojedinih instrumenata i bliže sa repertoarom koji će se izvoditi na Festivalu.

 

Kalendar događaja:


Ponedeljak, 25.09.2017. u 20h, Otvaranje festivala, Stefan Milenković i Art Link mladi virtuoziKolarčeva zadužbina. Ulaznice u prodaji na mestima Eventima i Blagajni Kolarčeve zadužbine.

Utorak, 26.09.2017. u 19h, Pavle Krstić, resital i promocija CD-a, Svečana sala Skupštine grada Beograda. Ulaz slobodan.

Sreda, 27.09.2017. u 18h, Otvorena vrata za mlade talente sa maestrom Pavelom Doležalom (Češka), ArtLink kafe Mestašce, Gospodar Jevremova 25. Ulaz slobodan.

Opis programa: Uz mlade talente ArtLinka i njihovog mentora češkog violinistu i muzičkog pedagoga Pavela Doležala, posetioci će biti u prilici da upoznaju njihov rad, kao i da predstave maestru Doležalu svoj talenat.

Prijave putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Subota, 30.09.2017. u 12h, Likovna radionica za decu na temu: „Vivaldijeva četiri godišnja doba“, ArtLink kafe Mestašce. Kotizacija (sa festivalskim popustom): 400 dinara.

Opis programa: Deca će uz voditelje radionice, Jelenu Mirković, apsloventa Fakulteta likovnih umetnosti i Tanju Branković, dipl. muzičara violistu, likovnim izrazom predstaviti čuvenu Vivaldijevu kompoziciju.

Prijave putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na 063 306 248. 

Subota, 30.09.2017. u 21h, Jazz veče: Milos Čolović trio, ArtLink kafe Mestašce, Gospodar Jevremova 25. Ulaz: 200 din.

Nedelja, 1.10.2017. u 11h, Matine koncert kamerne muzike: Una Stanić, violina, Aima Maria Labra Mak, klavir, Vuk Ovaskainen, violončelo, Kolarčeva zadužbina. Ulaz slobodan.

Utorak, 3.10.2017. u 20h, Fedor Rudin, violina i Pavle Krstić, klavir, Svečana sala Skupštine grada Beograda; u saradnji sa Francuskim institutom. Ulaz slobodan.

Sreda, 04.10.2017. u 18h, ArtLink festival otvorena vrata za mlade talente, kocert i radionica, ArtLink kafe Mestašce. Ulaz slobodan.

Opis programa: Uz mlade talente ArtLinka i njihove mentore, posetioci će biti u prilici da upoznaju njihov rad i predstave svoj talenat. Prijave putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ArtLink kafe Mestašce. Ulaz slobodan.

Nedelja, 8.10.2017.u 20h, Zatvaranje festivala, Ištvan Vardai i Art Link mladi virtuozi, Kolarčeva zadužbina; u saradnji sa Ambasadom Mađarske.  Ulaznice u prodaji na mestima Eventima i Blagajni Kolarčeve zadužbine.

 

***Specijalna pogodnost – FAMILY PAKET:
Polaznicima radionica i njihovim roditeljima ArtLink omogućio je specijalni popust od 30% prilikom kupovine ulaznica za koncert Ištvana Vardaia i ArtLink mladih virtuoza, 8. oktobra 2017. godine, u 20h, u Kolarčevoj zadužbini. Popust se ostvaruje uz prijavu za radionice na Blagajni Kolarčeve zadužbine.

 

Dešavanja

Deda Mraz bend u Mestašcu!
La storia dal Mediterraneo
Halloween maskenbal 2018
Prev Next