Gospodar Jevremova 25  +381 63 306 248 info@mestasce.rs

Wonder Strings kvartet - koncert za decu

Wonder Strings kvartet - koncert za decu

Pozivamo vas na još jedno muzičko druženje u Mestašce!

Na našem prethodnom Koncertiću tražilo se mesto više, a podjednako su uživali i deca i roditelji. Ovog puta vodimo vas na zimsko putovanje, a dok deca slušaju i uče kroz magičnu zimsku i prazničnu muziku, roditelji mogu da uživaju u kafici i opuštenom ambijentu Mestašca.

Na programu su dela klasične i popularne muzike sa zimskom tematikom - od nestvarne Vivaldijeve Zime, preko elegantnih bečkih valcera čiji nas ritam lako uvuče u praznično raspoloženje, božićne priče iz Krcka Oraščića, muzike iz crtaća Zaleđeno kraljevstvo (Frozen), ali i nešto malo roka - Jingle Bells, Daire...

 

Na kraju koncerta postoji mogućnost da deca isprobaju instrumente i sama proizvedu zvuk! Na novembarskom koncertu ovaj praktični eksperiment je izazvao veliko interesovanje i pažnju klinaca.

Gudački kvartet Wonder Strings u nedelju ima i pojačanje, perkusionistu Saleta Radulovića, koji će na svom kahonu inspirisati klince da hvataju ritam.

 

NEDELJA, 17. decembar 2017. u 12 č

Cena karte je 400 dinara, ulaznicu plaćaju roditelji za decu, dok je za njih kao pratioce ulaz besplatan.

Mesto je ograničenog kapaciteta pa preporučujemo da budete tamo na vreme, a ako ste u mogućnosti kupite ulaznice i ranije, direktno u Mestašcu.

 

Preporučujemo ovaj koncert za decu od 3 do 8 godina, ali su dobro došli i svi ostali ljubitelji muzike :)

 

 

Dešavanja

Deda Mraz bend u Mestašcu!
La storia dal Mediterraneo
Halloween maskenbal 2018
Prev Next